Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål

HVA ER LOJALEKUNDER.NO?

Det er et fordels- og lojalitetsprogram for varehandelen – et komplett konsept for lojalitetsmarkedsføring.

HVA ER ET FORDELS-/LOJALITETSPROGRAM?

Et lojalitetsprogram har til hensikt å belønne de beste kundene dine samt å bygge langsiktige relasjoner.

HVORFOR SKAL JEG HA ET SLIKT SYSTEM?

Innpå 80 % av omsetningen din kommer fra de kundene som besøker deg ofte. Da er det viktig å beholde dem, samtidig som du fanger nye og får dem til å komme til deg når de skal handle produkter og/eller tjenester du selger. Programmet hjelper deg med det.

HVORFOR SKAL JEG HA LOJALEKUNDER.NO OG IKKE ET ANNET FORDELSPROGRAM?v

lojalekunder.no har ingen bindinger til bedrifter eller forretningskjeder. Det er helt uavhengig av eierkonstellasjoner i varehandelen.
Du kan bruke det uavhengig av bransje, omsetning, geografisk beliggenhet og forretningsmodell. Fungerer like bra på internett som fra fast(e) utsalgssted(er).
Du har tilgang til programmet uansett hvor du befinner deg. Det eneste du trenger er internett, brukernavn og passord.

HVORDAN FUNGERER DET?

lojalekunder.no er et såkalt Saas (Software as a Service). Alt ligger i nettskyen og administreres fra din egen PC eller Macintosh. Du kan drifte det selv, eller la oss gjøre det for deg etter en oppsatt kampanjeplan vi blir enige om på forhånd.

HVA TRENGER JEG FOR Å FÅ DET TIL Å FUNGERE?

  • Internettforbindelse
  • Brukernavn og passord
  • Ett eller flere utsalgssteder
  • Trening i bruk (det er veldig enkelt)
  • Tilknyting (integrasjon) mellom utsalgsstedene og programmet
  • En kampanjeplan (i samarbeid med oss)
  • Evne, vilje og humør til å jobbe med programmet hver dag

HVORDAN KAN JEG LÆRE MEG DETTE?

Du får en “bruksanvisning” som gjør at du kommer igang. Telefonsupport i kontortiden. Det hele er ganske enkelt. De fleste får grep om det etter noen timer. Det er ingenting å engste seg for.

HVA KOSTER DETTE MEG?

Du betaler en inngangspris så vi får koblet deg opp mot systemene. Deretter en lav, månedlig driftskostnad som gjør at du unngår overraskelser.

HVORDAN BLIR DETTE IMPLEMENERT?

Det fins flere hundre butikkdatasystemer og kasseløsninger. For å få disse til å kommunisere med våre systemer må det foretas en integrasjon. Når vi kjenner  butikkdata- eller kassesystemet du har vil du motta en plan for implementeringen hos deg og i de kassepunktene som skal integreres i systemet.

HVORDAN BLIR DATA HÅNDTERT?

Alle data i lojalekunder.no blir behandlet etter bestemmelsene i Personopplysningsloven. Ingen data blir solgt eller videresendt. De som behandler data for oss ligger innenfor EU og behandler data på samme måte som i Norge, og som har som oppgave å påse at alt blir behandlet i samsvar med gjeldende lover og regler.